מרכיבים:
2 בצל
2 גמבות
2 כוסות שעועית ירוקה
חבילת חזה עוף חתוך לרצועות
3 כפות קורנפלור
1/2 כוס שמן
רבע כוס רוטב צ'ילי
תבלינים:
כפית שטוחה מלח
כפית גדושה פפריקה מתוקה
חצי כפית פפריקה חריפה
כפית שטוחה כמון
3 שיני שום או כפית שום גבישי
אופן ההכנה:
לקצוץ 2 בצל, לטגן להוסיף את הגמבות הקצוצות, השעועית ולהמשיך בטיגון
בשקית הקפאה לשים קורנפלור ושאר התבלינים ולנער- לשים את רצועות החזה עוף בשקית ההקפאה ולערבב עם הקורנפלור והתבלינים
להקפיץ את החזה עוף על הגמבות להוסיף שמן אם חסר.
לאחר 5 דקות להוסיף רבע כוס רוטב צ'ילי
להוסיף כוס מים חמים ולערבב הכל .
לבשל 5 דקות ולהגיש, רך במיוחד!