לשון בקר

חיפוש

לשון בקר כאשר מכינים אותה כמו שצריך, אין לה תחליף. הנימוחות והרכות שלה עוטפים את הפה, והטעמים הכול כך מיוחדים שלה יוצרים מערבולת טעמים מטורפת בחלל הפה, שמסבה עונג רב.

רכיבים:

  • 1.5 ק"ג לשון בקר
  • 4 בצל גדול
  • 2 שיני שום
  • 2 גזר מקלות
  • 1 סלק
  • 1 סלרי ראש
  • 1 ליטר מים
  • 3כפות שמן זית

הוראות הכנה

את הסלק הבצל הגזר והסלרי ראש יש לחתוך לקוביות, ואת השום לחתוך לפרוסות. לאחר הרתחה מוקדמת של שמן הזית יש לטגן את הירקות עד להשחמה קלה. לאחר מכן יש להוסיף את המים ולהביא להרתחה בשלב זה נוסיף גם את הבשר, ננמיך את הלהבה וניתן לתבשיל לעבוד כ5 שעות על אש נמוכה. לאחר תום הבישול לקלף את הלשון כאשר היא עוד חמה, נקרר אותה ונפרוס בעדינות, בתאבון.

אגב תבשיל הלשון, נשמר היטב בהקפאה, כך שאל תהססו להקפיא אותו בעת הצורך.

 

אולי יעניין אותך גם

אסאדו ביין

הדפסה 🖨 PDF 📄את המתכון הבא נכון יהיה לשמור לזמנים מיוחדים, מפני שרמת החגיגיות הנצורה במתכון אסאדו זה היא גבוהה מידי בשביל ארוחה פשוטה. 'הבעיה'

לשון בקר

הדפסה 🖨 PDF 📄לשון בקר כאשר מכינים אותה כמו שצריך, אין לה תחליף. הנימוחות והרכות שלה עוטפים את הפה, והטעמים הכול כך מיוחדים שלה יוצרים

תבשיל בשר ראש

הדפסה 🖨 PDF 📄הסוד הגדול בבשר ראש זה הבישול הארוך שלו. לגבי הטעמים שלו אין ספק שנקבל את המירב, והשאר רק תלוי במידת הסבלנות שלנו.

שימו לב!

לא יתקבלו הזמנות חדשות
לאחר ראש השנה.

הזמנות שיתקבלו עד ראש השנה,
יסופקו בע״ה עד יום כיפור!

נשמח לעמוד לשירותכם מיד אחרי חג הסוכות!

כתיבה וחתימה טובה!

שימו לב!

ההזמנות לחגים הסתיימו!

לא נוכל לכבד הזמנות,
שהתבצעו דרך האתר!

נשמח לעמוד לרשותכם מיד אחרי חג סוכות!

המחיר והמשקל הסופי יקבעו בשקילה

היות ורוב המוצרים המוצגים באתר מתומחרים לפי משקל, המחיר הסופי של ההזמנה מתקבל רק לאחר שאנו נכין את המשלוח ונשקול אותו, תיתכן סטיה של עד 15%, המערכת המאובטחת של האתר תחייב את התשלום המדויק לפי המשקל האמיתי של המוצר מכרטיס האשראי בסיום השקילה והתהליך לפני היציאה למשלוח!