פרגיות על האש

חיפוש

קבלו את התכון המושלם לפרגיות על האש. הפרגית כשלעצמה לא צריכה הרבה בשביל להיות טעימה בטירוף. לנו רק נותר לטפל בה בצורה נכונה, ולהכין אותה כנדרש, ונוכל לעשות זאת בהצלחה מרובה באמצעות המתכון הייחודי הבא. אז תתכוננו לחוויית טעמים כובשת, יצאנו לדרך.

מרכיבים לבשר:

  • 1 ק"ג פרגיות

מרכיבים למרינדה הפיקנטית:

  • 1 פלפל ירוק חריף – קצוץ דק דק
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 3 שיני שום כתושות
  • 3 כפות שמן
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות רוטב טריאקי

את התיבול תוכלו להתאים ולשנות מעט לפי טעמכם האישי.

אופן ההכנה:

הניחו בקערה את כל המרכיבים של המרינדה הפיקנטית ותערבבו היטב עד לקבלת מרינדה בעלת מרקם אחיד.

הניחו את הפרגיות בתוך קערת המרינדה, ערבבו היטב, הכניסו אותה לתוך המקרר לאורך כשעה, ותנו לפרגיות את הזמן הדרוש להן לספוח את הטעם המיוחד של המרינדה.

לאחר זמן ההמתנה מוציאים את הפרגיות מהקירור ומניחים אותן על המנגל או הפלנצ'ה.

צולים במשך כ- 5 דקות מכל צד עד להשחמה יפה ומגישים.

מומלץ מאוד להגיש את הפרגיות הרותחות בתוך פיתה עם חמוצים, ירקות, חומס, טחינה וסחוג, ועוד דברים טעימים שאתם מחבבים.

 

אולי יעניין אותך גם

אסאדו ביין

הדפסה 🖨 PDF 📄את המתכון הבא נכון יהיה לשמור לזמנים מיוחדים, מפני שרמת החגיגיות הנצורה במתכון אסאדו זה היא גבוהה מידי בשביל ארוחה פשוטה. 'הבעיה'

לשון בקר

הדפסה 🖨 PDF 📄לשון בקר כאשר מכינים אותה כמו שצריך, אין לה תחליף. הנימוחות והרכות שלה עוטפים את הפה, והטעמים הכול כך מיוחדים שלה יוצרים

תבשיל בשר ראש

הדפסה 🖨 PDF 📄הסוד הגדול בבשר ראש זה הבישול הארוך שלו. לגבי הטעמים שלו אין ספק שנקבל את המירב, והשאר רק תלוי במידת הסבלנות שלנו.

סל קניות

לקוחות
יקרים!

עקב העומסים ההזמנות לחג הם רק דרך המוקד הטלפוני!

0732-500-100

אין התחיבות לאספקה לפני החג להזמנות שנעשות דרך האתר!

המחיר והמשקל הסופי יקבעו בשקילה

היות ורוב המוצרים המוצגים באתר מתומחרים לפי משקל, המחיר הסופי של ההזמנה מתקבל רק לאחר שאנו נכין את המשלוח ונשקול אותו, תיתכן סטיה של עד 15%, המערכת המאובטחת של האתר תחייב את התשלום המדויק לפי המשקל האמיתי של המוצר מכרטיס האשראי בסיום השקילה והתהליך לפני היציאה למשלוח!