כבד עוף צלוי ברוטב

מרכיבים:

1/2 קילו כבד צלוי טרי

2 בצל פרוס לטבעות

5 שיני שום פרוסות

4 כפות סויה

2 כפות סילאן

4 כפות סוכר חום / לבן

חצי כוס מים

1 כפית פפריקה מתוקה

1 כפית פלפל שחור

1 כפית שטוחה מלח

1 כפית צ'ילי גרוס

1 כפית שום גבישי

מעט שמן לטיגון

1 קופסא שימורים פטריות

אופן ההכנה:

מחממים את השמן על אש גבוהה ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.

מוסיפים את הכבדים על הבצל, ומערבבים.

לאחר שתי דקות מוסיפים למחבת את שאר המרכיבים ובסוף את הפטריות, ממשיכים לטגן תוך ערבוב.

ניתן להגשה:

פורסים בגט לפרוסות בעובי של כ 1.5 ס"מ, מורחים אותן במעט שמן זית ומעבירים לטוסטר לחיץ או לתנור עד להזהבה.

אולי יעניין אותך גם

אסאדו ביין

הדפסה 🖨 PDF 📄רכיבים: 6 יחידות אסאדו 2 כוסות יין אדום יבש 3 כפות סוכר חום 1 כף מלח 3 גבעולי סלרי אמריקאי 5 שיני

לשון בקר

הדפסה 🖨 PDF 📄1.5 ק"ג לשון בקר לטגן: 4 בצל גדול 2 שיני שום 2 גזר מקלות 1 סלק קוביות 1 סלרי ראש קוביות 1

תבשיל בשר ראש

הדפסה 🖨 PDF 📄מרכיבים: 1.5 ק"ג בשר ראש חתוך לקוביות גדולות 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות 5 שיני שום שמן לטיגון כף פפריקה מתוקה כף

סל קניות

המחיר והמשקל הסופי יקבעו בשקילה

היות ורוב המוצרים המוצגים באתר מתומחרים לפי משקל, המחיר הסופי של ההזמנה מתקבל רק לאחר שאנו נכין את המשלוח ונשקול אותו, תיתכן סטיה של עד 15%, המערכת המאובטחת של האתר תחייב את התשלום המדויק לפי המשקל האמיתי של המוצר מכרטיס האשראי בסיום השקילה והתהליך לפני היציאה למשלוח!