כרובית אפויה

חיפוש

מרכיבים:

מארז פרחי כרובית קפואה
2 כפות שטוחות פירורי לחם
כף פטרוזיליה מיובשת
חצי כוס שמן קנולה
כפית שטוחה פפריקה
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח

אופן ההכנה:

להרתיח סיר עם מים לבשל את הכרובית 10 דקות ולסנן.

לערבב  שמן, פירורי לחם ותבלינים לטבול כל פרח טבילה קצרה בתבלינים  (רק את החלק העליון) ולהניח על נייר אפייה,

לחמם תנור ל 180 מעלות. לאפות כ 40 דקות.

אולי יעניין אותך גם

אסאדו ביין

הדפסה 🖨 PDF 📄את המתכון הבא נכון יהיה לשמור לזמנים מיוחדים, מפני שרמת החגיגיות הנצורה במתכון אסאדו זה היא גבוהה מידי בשביל ארוחה פשוטה. 'הבעיה'

לשון בקר

הדפסה 🖨 PDF 📄לשון בקר כאשר מכינים אותה כמו שצריך, אין לה תחליף. הנימוחות והרכות שלה עוטפים את הפה, והטעמים הכול כך מיוחדים שלה יוצרים

תבשיל בשר ראש

הדפסה 🖨 PDF 📄הסוד הגדול בבשר ראש זה הבישול הארוך שלו. לגבי הטעמים שלו אין ספק שנקבל את המירב, והשאר רק תלוי במידת הסבלנות שלנו.

שימו לב!

לא יתקבלו הזמנות חדשות
לאחר ראש השנה.

הזמנות שיתקבלו עד ראש השנה,
יסופקו בע״ה עד יום כיפור!

נשמח לעמוד לשירותכם מיד אחרי חג הסוכות!

כתיבה וחתימה טובה!

שימו לב!

ההזמנות לחגים הסתיימו!

לא נוכל לכבד הזמנות,
שהתבצעו דרך האתר!

נשמח לעמוד לרשותכם מיד אחרי חג סוכות!

המחיר והמשקל הסופי יקבעו בשקילה

היות ורוב המוצרים המוצגים באתר מתומחרים לפי משקל, המחיר הסופי של ההזמנה מתקבל רק לאחר שאנו נכין את המשלוח ונשקול אותו, תיתכן סטיה של עד 15%, המערכת המאובטחת של האתר תחייב את התשלום המדויק לפי המשקל האמיתי של המוצר מכרטיס האשראי בסיום השקילה והתהליך לפני היציאה למשלוח!