שניצל קריספי מעולה

חיפוש

שניצל זה דבר טעים, נקודה! אבל עם הכנה נכונה וטובה ניתן להפוך את זה ממאכל טעים סטנדרטי, למאכל מלכותי. המתכון הבא לוקח את השניצל הביתי שכולנו מכירים ומכניס לתוכו כמה שדרוגים פשוטים שמטיסים אותו כמה רמות למעלה. אתם מוכנים לגלות את השניצל מחדש? אז קדימה התחלנו.

מרכיבים למנה:

  • 12 שניצלים קטנים / שניצלונים
  • 2 ביצים
  • כף רוטב סויה
  • כפית פלפל
  • 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כפית שום כתוש
  • כף גדושה א. מרק
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • מלח (לפי טעמכם האישי)
  • פירורי לחם
  • כפית שטוחה קמח

אופן ההכנה:

את תהליך ההכנה נחלק ל3 שלבים פשוטים:

1. בצלחת עמוקה נטרוף ביצים, סויה, צ'ילי ותבלינים, ובצלחת עמוקה נוספת נערבב בינתיים פירורי לחם וקמח.

2. נטבול את השניצל בביצה המתובלת לתפארת, ונצפה אותו היטב בצלחת השנייה עם פירורי לחם משני הצדדים.

3. נחמם מחבת על אש בינונית עם שמן בכמות שתכסה את כל התחתית ונמתין עד להרתחה, נטגן את השניצלים עד לקבלת צבע זהבהב יפה.

לקראת ההגשה נניח את השניצלים על נייר סופג לדקה, נסדר אותם יפה על צלחת, ונגיש אותם לצד מתבלים אהובים או תוספות טעימות. בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

אסאדו ביין

הדפסה 🖨 PDF 📄את המתכון הבא נכון יהיה לשמור לזמנים מיוחדים, מפני שרמת החגיגיות הנצורה במתכון אסאדו זה היא גבוהה מידי בשביל ארוחה פשוטה. 'הבעיה'

לשון בקר

הדפסה 🖨 PDF 📄לשון בקר כאשר מכינים אותה כמו שצריך, אין לה תחליף. הנימוחות והרכות שלה עוטפים את הפה, והטעמים הכול כך מיוחדים שלה יוצרים

תבשיל בשר ראש

הדפסה 🖨 PDF 📄הסוד הגדול בבשר ראש זה הבישול הארוך שלו. לגבי הטעמים שלו אין ספק שנקבל את המירב, והשאר רק תלוי במידת הסבלנות שלנו.

שימו לב!

לא יתקבלו הזמנות חדשות
לאחר ראש השנה.

הזמנות שיתקבלו עד ראש השנה,
יסופקו בע״ה עד יום כיפור!

נשמח לעמוד לשירותכם מיד אחרי חג הסוכות!

כתיבה וחתימה טובה!

שימו לב!

ההזמנות לחגים הסתיימו!

לא נוכל לכבד הזמנות,
שהתבצעו דרך האתר!

נשמח לעמוד לרשותכם מיד אחרי חג סוכות!

המחיר והמשקל הסופי יקבעו בשקילה

היות ורוב המוצרים המוצגים באתר מתומחרים לפי משקל, המחיר הסופי של ההזמנה מתקבל רק לאחר שאנו נכין את המשלוח ונשקול אותו, תיתכן סטיה של עד 15%, המערכת המאובטחת של האתר תחייב את התשלום המדויק לפי המשקל האמיתי של המוצר מכרטיס האשראי בסיום השקילה והתהליך לפני היציאה למשלוח!