שניצל זה דבר טעים, נקודה! אבל עם הכנה נכונה וטובה ניתן להפוך את זה ממאכל טעים סטנדרטי, למאכל מלכותי. המתכון הבא לוקח את השניצל הביתי שכולנו מכירים ומכניס לתוכו כמה שדרוגים פשוטים שמטיסים אותו כמה רמות למעלה. אתם מוכנים לגלות את השניצל מחדש? אז קדימה התחלנו.
מרכיבים למנה:
- 12 שניצלים קטנים / שניצלונים
- 2 ביצים
- כף רוטב סויה
- כפית פלפל
- 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
- כפית פפריקה מתוקה
- כפית שום כתוש
- כף גדושה א. מרק
- מעט פלפל שחור גרוס
- מלח (לפי טעמכם האישי)
- פירורי לחם
- כפית שטוחה קמח
אופן ההכנה:
את תהליך ההכנה נחלק ל3 שלבים פשוטים:
1. בצלחת עמוקה נטרוף ביצים, סויה, צ'ילי ותבלינים, ובצלחת עמוקה נוספת נערבב בינתיים פירורי לחם וקמח.
2. נטבול את השניצל בביצה המתובלת לתפארת, ונצפה אותו היטב בצלחת השנייה עם פירורי לחם משני הצדדים.
3. נחמם מחבת על אש בינונית עם שמן בכמות שתכסה את כל התחתית ונמתין עד להרתחה, נטגן את השניצלים עד לקבלת צבע זהבהב יפה.
לקראת ההגשה נניח את השניצלים על נייר סופג לדקה, נסדר אותם יפה על צלחת, ונגיש אותם לצד מתבלים אהובים או תוספות טעימות. בתאבון!