תבשיל בשר ראש

מרכיבים:

1.5 ק"ג בשר ראש חתוך לקוביות גדולות

2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות

5 שיני שום

שמן לטיגון

כף פפריקה מתוקה

כף שאטה / צ'ילי גרוס

פלפל שחור

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל כד להזהבה. מוסיפים את השום ואת קוביות הבשר ומטגנים היטב את הבשר מכל הכיוונים.

מוסיפים את התבלינים ומערבבים. מבשלים על להבה נמוכה 4-5 שעות עד שהבשר רך מאד, לערבב מידי פעם.

מומלץ מאד להגיש על מצע של פירה תפו"א ובטטה.

 

 

 

 

אולי יעניין אותך גם

אסאדו ביין

הדפסה 🖨 PDF 📄רכיבים: 6 יחידות אסאדו 2 כוסות יין אדום יבש 3 כפות סוכר חום 1 כף מלח 3 גבעולי סלרי אמריקאי 5 שיני

לשון בקר

הדפסה 🖨 PDF 📄1.5 ק"ג לשון בקר לטגן: 4 בצל גדול 2 שיני שום 2 גזר מקלות 1 סלק קוביות 1 סלרי ראש קוביות 1

תבשיל בשר ראש

הדפסה 🖨 PDF 📄מרכיבים: 1.5 ק"ג בשר ראש חתוך לקוביות גדולות 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות 5 שיני שום שמן לטיגון כף פפריקה מתוקה כף

סל קניות

המחיר והמשקל הסופי יקבעו בשקילה

היות ורוב המוצרים המוצגים באתר מתומחרים לפי משקל, המחיר הסופי של ההזמנה מתקבל רק לאחר שאנו נכין את המשלוח ונשקול אותו, תיתכן סטיה של עד 15%, המערכת המאובטחת של האתר תחייב את התשלום המדויק לפי המשקל האמיתי של המוצר מכרטיס האשראי בסיום השקילה והתהליך לפני היציאה למשלוח!