את דג הסלמון ניתן להכתיר ב'מלך הים' הוא דג עסיסי ועשיר, ומפוצץ בטעמים מטריפים. את דג הסלמון פשוט מאוד להכין, וניתן להכין אותו באין ספור וריאציות מגוונות ומפתיעות. אנחנו מביאים לכם כאן מתכון מיוחד של סלמון ברוטב ברביקיו. המתכון מתאים במיוחד לפילה סלמון שלם. התחלנו.
מרכיבים להכנת המנה:
- כוס רוטב ברביקיו
- 2 שיני שום כתושות
- 2 כפות שמן
- 2 כפות דבש
- 3 כפות יין אדום יבש
אופן ההכנה:
תהליך ההכנה במקרה זה הוא פשוט במיוחד. פשוט מערבבים בקערה את כלל המרכיבים של הרוטב עד לקבלת מרקם אחיד, שופכים בנדיבות על הדג בצורה שווה בכל האזורים,
ואופים את הדג בתנור כאשר הוא גלוי, על חום של 200 מעלות לאורך כחצי שעה. בתאבון רב!



