מרכיבים:
10 עלי חסה חתוכים
עלי בייבי / ברוקולי
בצל סגול פרוס לטבעות
חופן נבטים עבים / נבטי חמניה
10 צנוניות פרוסות
גזר מגורד
פרוסות אבוקדו (לא חובה)
חזה עוף חתוך לרצועות בעובי ס"מ וחצי
תיבול לעוף: רוטב סויה,רוטב טריאקי, כפית דבש, מלח ופלפל שחור
רוטב ויניגרט לסלט: כף וחצי שמן זית, כף מיץ לימון, כפית שטוחה דבש, חצי כפית חרדל, חצי שן שום כתושה, רבע כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור
אופן הכנה:
-מניחים בקערה את הירקות.
-מערבבים בקערית נפרדת את חומרי רוטב הויניגרט.
-מתבלים את רצועות העוף בסויה, טריאקי, כפית דבש, מעט מלח, פלפל שחור.
מחממים מחבת פסים או מחבת רגילה עם כף שמן ומטגנים את רצועות העוף על אש בינונית במשך 2-3 דקות מכל צד, עד שהם משחימים מבחוץ ומבושלים מבפנים. מעבירים לצלחת.
-מתבלים את הירקות ברוטב הויניגרט ומוסיפים מעל את נתחי העוף. מגישים מיד.