חזה עוף מוקפץ

חיפוש

מרכיבים:

2 בצל

2 גמבות

2 כוסות שעועית ירוקה

חבילת חזה עוף חתוך לרצועות

3 כפות קורנפלור

1/2 כוס שמן

רבע כוס רוטב צ'ילי

תבלינים:

כפית שטוחה מלח

כפית גדושה פפריקה מתוקה

חצי כפית פפריקה חריפה

כפית שטוחה כמון

3 שיני שום או כפית שום גבישי

אופן ההכנה:

לקצוץ 2 בצל, לטגן להוסיף את הגמבות הקצוצות, השעועית ולהמשיך בטיגון

בשקית הקפאה לשים קורנפלור ושאר התבלינים ולנער- לשים את רצועות החזה עוף בשקית ההקפאה ולערבב עם הקורנפלור והתבלינים

להקפיץ את החזה עוף על הגמבות להוסיף שמן אם חסר.

לאחר 5 דקות להוסיף רבע כוס רוטב צ'ילי

להוסיף כוס מים חמים ולערבב הכל .

לבשל 5 דקות ולהגיש, רך במיוחד!

 

אולי יעניין אותך גם

אסאדו ביין

הדפסה 🖨 PDF 📄את המתכון הבא נכון יהיה לשמור לזמנים מיוחדים, מפני שרמת החגיגיות הנצורה במתכון אסאדו זה היא גבוהה מידי בשביל ארוחה פשוטה. 'הבעיה'

לשון בקר

הדפסה 🖨 PDF 📄לשון בקר כאשר מכינים אותה כמו שצריך, אין לה תחליף. הנימוחות והרכות שלה עוטפים את הפה, והטעמים הכול כך מיוחדים שלה יוצרים

תבשיל בשר ראש

הדפסה 🖨 PDF 📄הסוד הגדול בבשר ראש זה הבישול הארוך שלו. לגבי הטעמים שלו אין ספק שנקבל את המירב, והשאר רק תלוי במידת הסבלנות שלנו.

סל קניות

המחיר והמשקל הסופי יקבעו בשקילה

היות ורוב המוצרים המוצגים באתר מתומחרים לפי משקל, המחיר הסופי של ההזמנה מתקבל רק לאחר שאנו נכין את המשלוח ונשקול אותו, תיתכן סטיה של עד 15%, המערכת המאובטחת של האתר תחייב את התשלום המדויק לפי המשקל האמיתי של המוצר מכרטיס האשראי בסיום השקילה והתהליך לפני היציאה למשלוח!