רצועות עוף בציפוי פריך ברוטב מקורמל

חיפוש

אם כבר להגיש נשנושי עוף כמו שצריך אז זה רק את המתכון הבא. מדובר ברצועות עוף דקות, רכות ונימוחות המתמסמסות בפה, בציפוי פריך מושלם, בתוספת מטבל מקורמל שמעיף את הטעמים עוד כמה רמות למעלה. המתכון הזה הוא קל ופשוט להכנה מהירה, והוא טעים בצורה בלתי רגילה.

מרכיבים לציפוי:

  • 2 כוסות קמח
  • אבקת שום
  • פפריקה
  • 4 בייצים
  • כוס מים
  • 6 כפיות שמן
  • כפית מלח

אופן הכנה: לערבב את כל המרכיבים לכדי בלילה אחידה, לטבול בתערובת את רצועות חזה העוף ולטגן בשמן עמוק עד להזהבה הרצויה.

מרכיבים למטבל:

  • בצל קצוץ
  • 2 שיני שום כתוש
  • 2 כפות שמן
  • 1 כוס סוכר חום
  • 2/3 כוס קטשופ

אופן ההכנה: לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה, להוסיף למחבת את שאר המרכיבים ולערבב אותם יחד עד לקבלת רוטב סמיך ומקורמל, והנה לכם מטבל ללקק את האצבעות.

לקראת ההגשה מומלץ לזלף את הרוטב מעל החזה עוף ולהגיש חם!

אולי יעניין אותך גם

אסאדו ביין

הדפסה 🖨 PDF 📄את המתכון הבא נכון יהיה לשמור לזמנים מיוחדים, מפני שרמת החגיגיות הנצורה במתכון אסאדו זה היא גבוהה מידי בשביל ארוחה פשוטה. 'הבעיה'

לשון בקר

הדפסה 🖨 PDF 📄לשון בקר כאשר מכינים אותה כמו שצריך, אין לה תחליף. הנימוחות והרכות שלה עוטפים את הפה, והטעמים הכול כך מיוחדים שלה יוצרים

תבשיל בשר ראש

הדפסה 🖨 PDF 📄הסוד הגדול בבשר ראש זה הבישול הארוך שלו. לגבי הטעמים שלו אין ספק שנקבל את המירב, והשאר רק תלוי במידת הסבלנות שלנו.

סל קניות

לקוחות
יקרים!

עקב העומסים ההזמנות לחג הם רק דרך המוקד הטלפוני!

0732-500-100

אין התחיבות לאספקה לפני החג להזמנות שנעשות דרך האתר!

המחיר והמשקל הסופי יקבעו בשקילה

היות ורוב המוצרים המוצגים באתר מתומחרים לפי משקל, המחיר הסופי של ההזמנה מתקבל רק לאחר שאנו נכין את המשלוח ונשקול אותו, תיתכן סטיה של עד 15%, המערכת המאובטחת של האתר תחייב את התשלום המדויק לפי המשקל האמיתי של המוצר מכרטיס האשראי בסיום השקילה והתהליך לפני היציאה למשלוח!