אם כבר להגיש נשנושי עוף כמו שצריך אז זה רק את המתכון הבא. מדובר ברצועות עוף דקות, רכות ונימוחות המתמסמסות בפה, בציפוי פריך מושלם, בתוספת מטבל מקורמל שמעיף את הטעמים עוד כמה רמות למעלה. המתכון הזה הוא קל ופשוט להכנה מהירה, והוא טעים בצורה בלתי רגילה.
מרכיבים לציפוי:
- 2 כוסות קמח
- אבקת שום
- פפריקה
- 4 בייצים
- כוס מים
- 6 כפיות שמן
- כפית מלח
אופן הכנה: לערבב את כל המרכיבים לכדי בלילה אחידה, לטבול בתערובת את רצועות חזה העוף ולטגן בשמן עמוק עד להזהבה הרצויה.
מרכיבים למטבל:
- בצל קצוץ
- 2 שיני שום כתוש
- 2 כפות שמן
- 1 כוס סוכר חום
- 2/3 כוס קטשופ
אופן ההכנה: לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה, להוסיף למחבת את שאר המרכיבים ולערבב אותם יחד עד לקבלת רוטב סמיך ומקורמל, והנה לכם מטבל ללקק את האצבעות.
לקראת ההגשה מומלץ לזלף את הרוטב מעל החזה עוף ולהגיש חם!