רול פילו במילוי כבד

חיפוש

10 מנות

מרכיבים:

10 יחידות כבד עוף חתוך לקוביות קטנות

2 בצלים סגולים חתוכים לקוביות גסות

1/2 ק"ג פטריות טריות חתוכות גס

1 סלרי קצוץ

1 פלפל אדום חתוך לרצועות

1/2 כוס יין אדום יבש

1/2 כוס סילאן

פלפל שחור

אבקת מרק עוף

בצק פילו

אופן ההכנה:

מאדים את הבצל כדקה ומוסיפים את הפטריות, סלרי והגמבה,

מאדים את הכל חמש דקות, ומוסיפים את הכבדים, מאדים

חמש דקות נוספות ומוסיפים את היין, הסילאן והפלפל שחור.

ממשיכים לאדות עד שרוב הנוזלים מתקשים מוסיפים אבקת

מרק עוף לפי הצורך. ממלאים את התערובת כבד בבצקי פילו,

טובלים בביצה ומטגנים עד להזהבה.

 

 

 

אולי יעניין אותך גם

אסאדו ביין

הדפסה 🖨 PDF 📄את המתכון הבא נכון יהיה לשמור לזמנים מיוחדים, מפני שרמת החגיגיות הנצורה במתכון אסאדו זה היא גבוהה מידי בשביל ארוחה פשוטה. 'הבעיה'

לשון בקר

הדפסה 🖨 PDF 📄לשון בקר כאשר מכינים אותה כמו שצריך, אין לה תחליף. הנימוחות והרכות שלה עוטפים את הפה, והטעמים הכול כך מיוחדים שלה יוצרים

תבשיל בשר ראש

הדפסה 🖨 PDF 📄הסוד הגדול בבשר ראש זה הבישול הארוך שלו. לגבי הטעמים שלו אין ספק שנקבל את המירב, והשאר רק תלוי במידת הסבלנות שלנו.

סל קניות

המחיר והמשקל הסופי יקבעו בשקילה

היות ורוב המוצרים המוצגים באתר מתומחרים לפי משקל, המחיר הסופי של ההזמנה מתקבל רק לאחר שאנו נכין את המשלוח ונשקול אותו, תיתכן סטיה של עד 15%, המערכת המאובטחת של האתר תחייב את התשלום המדויק לפי המשקל האמיתי של המוצר מכרטיס האשראי בסיום השקילה והתהליך לפני היציאה למשלוח!