10 מנות
מרכיבים:
10 יחידות כבד עוף חתוך לקוביות קטנות
2 בצלים סגולים חתוכים לקוביות גסות
1/2 ק"ג פטריות טריות חתוכות גס
1 סלרי קצוץ
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1/2 כוס יין אדום יבש
1/2 כוס סילאן
פלפל שחור
אבקת מרק עוף
בצק פילו
אופן ההכנה:
מאדים את הבצל כדקה ומוסיפים את הפטריות, סלרי והגמבה,
מאדים את הכל חמש דקות, ומוסיפים את הכבדים, מאדים
חמש דקות נוספות ומוסיפים את היין, הסילאן והפלפל שחור.
ממשיכים לאדות עד שרוב הנוזלים מתקשים מוסיפים אבקת
מרק עוף לפי הצורך. ממלאים את התערובת כבד בבצקי פילו,
טובלים בביצה ומטגנים עד להזהבה.