עוף בגריל

חיפוש

מי שלא אוהב עוף טוב שיקום עכשיו ויגיד! אני מניח שאף אחד לא קם. כי כולם כולל כולם אוהבים עוף משובח. ואם כבר אנחנו משוחחים ככה על עוף טוב, אז קבלו את המתכון הבא של עוף בגריל, ותתכוננו להגדיר את המונח 'עוף טוב' מחדש. אז יאלה, התחלנו לבשל?

מרכיבים למנה:

  • בצל חתוך לטבעות
  • 1/2 כוס קטשופ (תבחרו את הקטשופ מהחברה שאתם אוהבים)
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 1 כוס מים
  • 2 כפות רוטב צ'ילי
  • מלח לפי טעם אישי
  • פלפל לפי טעם אישי

אופן ההכנה:

קודם כל הניחו את חלקי העוף על תבנית מרופדת בנייר אפיה.

לאחר מכן תאדו עם מעט שמן בסיר את טבעות הבצל עד להשחמה יפה. תוסיפו לסיר את כל שאר התבלינים, תערבבו היטב, ותבשלו עד להרתחה מלאה.

בסיום ההרתחה כבו את הלהבה, ותשפכו את הציר המטריף שהתקבל בסיר היישר על חלקי העוף הממתינים להם בסבלנות בתבנית. ומעל הכול תפזרו מעט שומשום שיוסיף קריספיות וטעם לעוף.

הכניסו לתנור ותאפו לאורך כשעה וחצי על 200 מעלות חום, כאשר התבנית לא מכוסה.

בתאבון רב!

 

 

אולי יעניין אותך גם

אסאדו ביין

הדפסה 🖨 PDF 📄את המתכון הבא נכון יהיה לשמור לזמנים מיוחדים, מפני שרמת החגיגיות הנצורה במתכון אסאדו זה היא גבוהה מידי בשביל ארוחה פשוטה. 'הבעיה'

לשון בקר

הדפסה 🖨 PDF 📄לשון בקר כאשר מכינים אותה כמו שצריך, אין לה תחליף. הנימוחות והרכות שלה עוטפים את הפה, והטעמים הכול כך מיוחדים שלה יוצרים

תבשיל בשר ראש

הדפסה 🖨 PDF 📄הסוד הגדול בבשר ראש זה הבישול הארוך שלו. לגבי הטעמים שלו אין ספק שנקבל את המירב, והשאר רק תלוי במידת הסבלנות שלנו.

שימו לב!

לא יתקבלו הזמנות חדשות
לאחר ראש השנה.

הזמנות שיתקבלו עד ראש השנה,
יסופקו בע״ה עד יום כיפור!

נשמח לעמוד לשירותכם מיד אחרי חג הסוכות!

כתיבה וחתימה טובה!

שימו לב!

ההזמנות לחגים הסתיימו!

לא נוכל לכבד הזמנות,
שהתבצעו דרך האתר!

נשמח לעמוד לרשותכם מיד אחרי חג סוכות!

המחיר והמשקל הסופי יקבעו בשקילה

היות ורוב המוצרים המוצגים באתר מתומחרים לפי משקל, המחיר הסופי של ההזמנה מתקבל רק לאחר שאנו נכין את המשלוח ונשקול אותו, תיתכן סטיה של עד 15%, המערכת המאובטחת של האתר תחייב את התשלום המדויק לפי המשקל האמיתי של המוצר מכרטיס האשראי בסיום השקילה והתהליך לפני היציאה למשלוח!