סטייק אנטריקוט ברוטב יין אדום ופטריות

מרכיבים לבשר:
5 סטייקים של אנטריקוט במשקל 300 גרם כל אחד
שמן זית, מלח ופלפל

מרכיבים לרוטב:
3 שיני שום קלופות
1 סלסלה פטריות שמפיניון פרוסות
200 מ"ל יין אדום
1 כפית סילאן | 1 כף רוטב סויה
קורט פלפל שחור

אופן ההכנה:
לבשר: מחממים שמן זית במחבת עד שהוא לוהט. מתבלים את
הסטייקים במלח ופלפל וצורבים דקה מכל צד עד הזהבה.
מטגנים כשהמחבת סגורה את הסטייקים בכל צד לעוד 4 דקות,
מסירים מהאש ונותנים לנוח עוד 3 דקות.

לרוטב: באותה מחבת בה טיגנו את הסטייקים מטגנים את הפטריות
עם שום עד הזהבה. מוסיפים יין, סויה וסילאן ומבשלים
ברתיחה חזקה עד שרוב הנוזלים מתאדים ובמחבת נותר מעין סירופ.
להגשה: פורסים את הבשר לפרוסות בעובי 1 ס"מ ויוצקים את הרוטב.

אולי יעניין אותך גם

אסאדו ביין

הדפסה 🖨 PDF 📄רכיבים: 6 יחידות אסאדו 2 כוסות יין אדום יבש 3 כפות סוכר חום 1 כף מלח 3 גבעולי סלרי אמריקאי 5 שיני

לשון בקר

הדפסה 🖨 PDF 📄1.5 ק"ג לשון בקר לטגן: 4 בצל גדול 2 שיני שום 2 גזר מקלות 1 סלק קוביות 1 סלרי ראש קוביות 1

תבשיל בשר ראש

הדפסה 🖨 PDF 📄מרכיבים: 1.5 ק"ג בשר ראש חתוך לקוביות גדולות 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות 5 שיני שום שמן לטיגון כף פפריקה מתוקה כף

סל קניות

המחיר והמשקל הסופי יקבעו בשקילה

היות ורוב המוצרים המוצגים באתר מתומחרים לפי משקל, המחיר הסופי של ההזמנה מתקבל רק לאחר שאנו נכין את המשלוח ונשקול אותו, תיתכן סטיה של עד 15%, המערכת המאובטחת של האתר תחייב את התשלום המדויק לפי המשקל האמיתי של המוצר מכרטיס האשראי בסיום השקילה והתהליך לפני היציאה למשלוח!