אסאדו ביין

רכיבים:

6 יחידות אסאדו
2 כוסות יין אדום יבש
3 כפות סוכר חום
1 כף מלח
3 גבעולי סלרי אמריקאי
5 שיני שום קלופות
1 שורש פטרוזיליה
2 גזרים
1 בצל לבן גדול
2 כפות קורנפלור
3 ליטר מים
3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מחממים את שמן הזית בסיר עמוק וסוגרים את האסאדו מכל צידיו ומוציאים לתבנית עמוקה.
את כל ירקות השורש והשום מטגנים על המשקע שנוצא בסיר למשך 7 דקות על אש גבוהה.
מוסיפים את היין ומגרדים את המשקע שנוצא בסיר בעזרת כף מעץ.
מוסיפים את חומרי הטעם והרוזמרין ומצמצמים למשך 5 דקות.
מוסיפים את המים ומרתיחים. את הקורנפלור פותחים בכוס מים ומוסיפים תוך כדי ערבוב לנוזל הרותח.
מסננים ויוצקים את הרוטב על האסאדו לכיסוי מלא של הנתחים, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 160 מעלות למשך 3 שעות.

אולי יעניין אותך גם

אסאדו ביין

הדפסה 🖨 PDF 📄רכיבים: 6 יחידות אסאדו 2 כוסות יין אדום יבש 3 כפות סוכר חום 1 כף מלח 3 גבעולי סלרי אמריקאי 5 שיני

לשון בקר

הדפסה 🖨 PDF 📄1.5 ק"ג לשון בקר לטגן: 4 בצל גדול 2 שיני שום 2 גזר מקלות 1 סלק קוביות 1 סלרי ראש קוביות 1

תבשיל בשר ראש

הדפסה 🖨 PDF 📄מרכיבים: 1.5 ק"ג בשר ראש חתוך לקוביות גדולות 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות 5 שיני שום שמן לטיגון כף פפריקה מתוקה כף

סל קניות

המחיר והמשקל הסופי יקבעו בשקילה

היות ורוב המוצרים המוצגים באתר מתומחרים לפי משקל, המחיר הסופי של ההזמנה מתקבל רק לאחר שאנו נכין את המשלוח ונשקול אותו, תיתכן סטיה של עד 15%, המערכת המאובטחת של האתר תחייב את התשלום המדויק לפי המשקל האמיתי של המוצר מכרטיס האשראי בסיום השקילה והתהליך לפני היציאה למשלוח!