פלפל ממולא בשרי

חיפוש

8 פלפלים

לשטוף, להסיר את הכיפה ולרוקן מהגרעינים, לשמור את הכיפה בצד.

רכיבים למילוי:

2 כפות שמן

1 בצל גדול קצוץ דק

200 גר' בשר טחון

1/2 1 כוסות אורז

2 עגבניות בשלות מגוררות גס

3 שיני שום כתושות

1/2 כפית פפריקה מתוקה

1/2 כפית פפריקה חריפה

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

–    לחמם בסיר שטוח גדול את השמן (גודל הסיר שיכנסו אח"כ כל הפלפלים זה לצד זה בשכבה אחת)

–    להזהיב את הבצל

–    להוסיף את הבשר והאורז ולטגן תוך כדי בחישה כ-5 דקות

–    מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב

–    מעבירים את התערובת לקערה ומצננים

ממלאים את הפלפלים במלית ומניחים בשכבה אחת בסיר.

לרוטב:

2 כוסות מים

4 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות

6 שיני שום קצוצות

2 כפיות שמן זית

1/4 כפית פפריקה מתוקה

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

לערבב ולשפוך מעל הפלפלים ולבשל על אש נמוכה,

לקראת סוף הבישול להניח מעל כל פלפל את הכיפה.

אולי יעניין אותך גם

אסאדו ביין

הדפסה 🖨 PDF 📄את המתכון הבא נכון יהיה לשמור לזמנים מיוחדים, מפני שרמת החגיגיות הנצורה במתכון אסאדו זה היא גבוהה מידי בשביל ארוחה פשוטה. 'הבעיה'

לשון בקר

הדפסה 🖨 PDF 📄לשון בקר כאשר מכינים אותה כמו שצריך, אין לה תחליף. הנימוחות והרכות שלה עוטפים את הפה, והטעמים הכול כך מיוחדים שלה יוצרים

תבשיל בשר ראש

הדפסה 🖨 PDF 📄הסוד הגדול בבשר ראש זה הבישול הארוך שלו. לגבי הטעמים שלו אין ספק שנקבל את המירב, והשאר רק תלוי במידת הסבלנות שלנו.

סל קניות

לקוחות
יקרים!

עקב העומסים ההזמנות לחג הם רק דרך המוקד הטלפוני!

0732-500-100

אין התחיבות לאספקה לפני החג להזמנות שנעשות דרך האתר!

המחיר והמשקל הסופי יקבעו בשקילה

היות ורוב המוצרים המוצגים באתר מתומחרים לפי משקל, המחיר הסופי של ההזמנה מתקבל רק לאחר שאנו נכין את המשלוח ונשקול אותו, תיתכן סטיה של עד 15%, המערכת המאובטחת של האתר תחייב את התשלום המדויק לפי המשקל האמיתי של המוצר מכרטיס האשראי בסיום השקילה והתהליך לפני היציאה למשלוח!