כרעיים עוף עם מניפת תפוחי אדמה

מרכיבים:

4 כרעיים עוף

ראש שום קלוף ופרוס

6 תפוחי אדמה בינוניים

בטטות קטנות (לבחירה)

בצלים

לתיבול:

½ כוס שמן זית

כף פפריקה

כף דבש

כפית מלח גס

כפית פלפל שחור גרוס

5 כפות רוטב צ'ילי

צ'ילי גרוס

5 כפות סויה

כף פטרוזיליה יבשה קצוצה

כף בזיליקום יבש קצוץ

כף גבישי שום

אופן ההכנה:

מניחים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה כרעיים עוף, פורסים כל תפוח אדמה (ובטטה) ובצל לפרוסות דקיקות ככל האפשר,

כמעט עד סופו של כל ירק, כדי ליצור צורת מניפה, ומניחים בתבנית, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה

מוזגים את הרוטב מעל העוף והתפו"א מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים כשעה. לאחר שעה מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד חצי שעה.

 

אולי יעניין אותך גם

אסאדו ביין

הדפסה 🖨 PDF 📄רכיבים: 6 יחידות אסאדו 2 כוסות יין אדום יבש 3 כפות סוכר חום 1 כף מלח 3 גבעולי סלרי אמריקאי 5 שיני

לשון בקר

הדפסה 🖨 PDF 📄1.5 ק"ג לשון בקר לטגן: 4 בצל גדול 2 שיני שום 2 גזר מקלות 1 סלק קוביות 1 סלרי ראש קוביות 1

תבשיל בשר ראש

הדפסה 🖨 PDF 📄מרכיבים: 1.5 ק"ג בשר ראש חתוך לקוביות גדולות 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות 5 שיני שום שמן לטיגון כף פפריקה מתוקה כף

סל קניות

המחיר והמשקל הסופי יקבעו בשקילה

היות ורוב המוצרים המוצגים באתר מתומחרים לפי משקל, המחיר הסופי של ההזמנה מתקבל רק לאחר שאנו נכין את המשלוח ונשקול אותו, תיתכן סטיה של עד 15%, המערכת המאובטחת של האתר תחייב את התשלום המדויק לפי המשקל האמיתי של המוצר מכרטיס האשראי בסיום השקילה והתהליך לפני היציאה למשלוח!