רצועות עוף בציפוי פריך ברוטב מקורמל

מרכיבים:

2 כוסות קמח

אבקת שום

פפריקה

4 בייצים

כוס מים

6 כפיות שמן

כפית מלח

לערבב בלילה לטבול בתערובת את רצועות החזה עוף ולטגן בשמן עמוק.

מטבל:

לטגן בצל קצוץ

2 שיני שום כתוש

2 כפות שמן

1 כוס סוכר חום

2/3 כוס קטשופ

לזלף מעל החזה עוף ולהגיש חם!

אולי יעניין אותך גם

אסאדו ביין

הדפסה 🖨 PDF 📄רכיבים: 6 יחידות אסאדו 2 כוסות יין אדום יבש 3 כפות סוכר חום 1 כף מלח 3 גבעולי סלרי אמריקאי 5 שיני

לשון בקר

הדפסה 🖨 PDF 📄1.5 ק"ג לשון בקר לטגן: 4 בצל גדול 2 שיני שום 2 גזר מקלות 1 סלק קוביות 1 סלרי ראש קוביות 1

תבשיל בשר ראש

הדפסה 🖨 PDF 📄מרכיבים: 1.5 ק"ג בשר ראש חתוך לקוביות גדולות 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות 5 שיני שום שמן לטיגון כף פפריקה מתוקה כף

סל קניות

המחיר והמשקל הסופי יקבעו בשקילה

היות ורוב המוצרים המוצגים באתר מתומחרים לפי משקל, המחיר הסופי של ההזמנה מתקבל רק לאחר שאנו נכין את המשלוח ונשקול אותו, תיתכן סטיה של עד 15%, המערכת המאובטחת של האתר תחייב את התשלום המדויק לפי המשקל האמיתי של המוצר מכרטיס האשראי בסיום השקילה והתהליך לפני היציאה למשלוח!